perjantai 10. toukokuuta 2013

Korukuulumisia

Ihana kevät ja ihana aurinko! Koruinto herää ihan uuteen kukoistukseen kun tekee mieli hypistellä kaikkia värikkäitä ihania helmiä. Kesävaatettakin on tullut kaiveltua esille ja jossain vaiheessa nekin kaipaa koruja seurakseen.
Minähän olen sen sortin koruaskartelija että itselle jää hyvin harva tehdyistä koruista. Joskus ostan jotain helmiä ja ajattelen, etten ainakaan näistä raaski luopua ja teen vaan itselle ja sitten, hupsista, ne onkin jo menneet jonnekin :). No, ihan hyvä näin, enpä mä ehtisi niitä käyttääkään jos mulla olisi laatikot koruja kukkuroillaan.





Tässäpä näitä tuotoksia, ja näiden myötä olen pohtinut paljon tyyliäni korujen teossa. Väkisinhän sitä näissä näkyy sellainen "oma kädenjälki". Teen lähes aina koruja, joita itsekin mielelläni käyttäisin. Poikkeuksia toki jonkin verran on matkaan mahtunut, mutta monesti ne päätyvätkin purkulistalle jollei niitä suorastaan viedä käsistä :).
Minä vähävaraisena koruntekijänä teen mahdollisimman laadukkaista ja silti edullisista materiaaleista, mutta mistään oikeasta hopeasta ym. on turha haaveillakaan. Pidän tärkeimpänä sitä, että korut kestävät käyttöä. Näin tässä viime viikolla kirpputorilla jonkun tekemiä avainnauhoja myynnissä. Ihan olivat nättejä, mutta voi miten heikkoa tekoa! Onneksi niistä oli jo yhdestä lukko irti jotta asiakkaat ehkä huomaavat asian...
Itselleni on palautunut kaksi avainnauhaa korjattavaksi, ja näistä toinen jäi oven väliin. toista oli vähän turhan lujasti kiskottu. Tästä huolimatta en halua luopua vaijeriin tekemisestä, se kun on joutuisaa ja mukavaa hommaa. Mutta jos jonain päivänä alkaa tulla korjattavia enemmänkin, on pakko harkita uudestaan.

Laitan tähän vielä muutaman viime päivän saldoa kuvina:

Tämä on mielestäni yllättävän onnistunut, oma suosikki!

Tämä meni äitienpäivälahjaksi


Kirpparihelmiä uusiokäytössä

Nyt viikonlopun viettoon kera sairastavan koiralapsen. Toivottavasti tulee aurinkoinen ja parempivointinen loppuviikko :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti